service_bg

VIDENSBANK

Et opslagsværk, hvor vi har samlet det mest gængse af vores plastviden. Her finder du betegnelser, filformater, tolerancer og kemiske egenskaber.

Plastviden

Der findes tusindvis forskellige plasttyper, når det gælder egenskaber som eksempelvis udseende, holdbarhed og styrke. Her kan du blive klog på meget mere – og er det ikke nok, så kontakter du os bare. Hos OTV ved vi nemlig ALT om plast.

283A4308

Plasttyper

Her finder du de fleste plasttyper, som vi normalt lagerfører som halvfabrikata på OTV. Angivet både med de gængse forkortelser, de kemiske betegnelser samt almindelige handelsnavne.

283A4472

filformater/ tegninger

Alle plastemner hos OTV fremstilles ved hjælp af 3D filer med målsatte tegninger. Vi kan arbejde med de fleste filformater.

283A4222

kemiske egenskaber

Her får du et overblik over vores plastemners kemiske egenskaber, så du får den mest optimale udnyttelse. 

283A4112

tolerancer

For at vi hos OTV kan overholde kravene til mål, tolerancer og overfladeruhed, måler vi hvert skærende værktøj for slitage og tolerancer før brug.

FAQ om plast

Bearbejdningen af teknisk plast udføres på vores topmoderne maskinpark i Vejen. Den mangeårige erfaring og vores dygtige, faglærte medarbejdere sikrer konkurrencedygtige priser og en ensartet høj kvalitet.

Vores innovative tilgang er grundlæggende. Automation og kvalitet vægtes højt, hvilket ses på vores avancerede CNC-styrede bearbejdningscentre, som løbende opgraderes. Maskinparken fremstår således som en af de mest moderne til bearbejdning af teknisk plast.

Plast er et resultat af en kemisk proces med en udvundet del af råolie (Nafta) som den væsentligste råvare. Herudover kan plast indeholde eksempelvis cellulose, naturgas, salt og kul. 

Der findes i tusindvis af plasttyper, da man definerer dem ud fra deres egenskaber, som f.eks. holdbarhed, udseende og styrke. Hvis du ønsker at læse mere om, hvilke plasttyper vi lagerfører hos OTV, så kan du finde en masse herom under Plasttyper

Faktisk viser en undersøgelse, at plastemballage mindsker madspild ved at forlænge madens levetid. Læs hele artiklen HER.