service_bg

Certificeringer & miljø

Industrien vælger vores plastemner til kvalitetsprodukter, der skaber værdi for andre. Vi bidrager også til lokalsamfundet med job og uddannelse, og vi reducerer løbende vores miljøbelastning. Vi påvirker vores omgivelser med præcision for at sætte aftryk, der holder.

Påvirkning med præcision

I OTV er vi stolte underleverandører af kvalitetsemner til industrien. Virksomheder, der skaber stor værdi verden over, vælger os til på grund af vores emners høje kvalitet og præcise dokumentation af processer og produkter. 

Aftryk der holder

icon_checkmark

Vi engagerer os aktivt i den bæredygtige udvikling ved at gøre verdensmål til hverdagsmål

icon_checkmark

Vi var først med dokumenteret sporbarhed hos egne leverandører til stor gavn for kunderne

icon_checkmark

Vi tager stort ansvar for at uddanne kloge hænder til gavn for os selv, kunderne og samfundet

icon_checkmark

Virksomheder vælger os til på grund af vores emners høje kvalitet og præcise dokumentation af processer og produkter

Vores ansvar

Hos OTV bærer vi et ansvar. Derfor vil vi også gerne sætte positive og klare aftryk på vores vej. Det gælder både, når vi beskæftiger os med vores produkter, den tilhørende og nødvendige dokumentation samt vores faglige ansvar. 

283A4122

Fødevare- sikkerhed

OTV kan sikre dig overensstemmelseserklæringer og sporbarhed på en lang række plastmaterialer. Gældende til det meste af verden.

283A4429

dokumentation

Vi arbejder løbende med at sikre vores høje kvalitet og kontrollerede forhold. Alt dokumentation og certificering herpå finder du her. 

283A4213

ansvar

Vi går gerne forrest, når det gælder bæredygtighed, uddannelse og lokalt engagement. Kig med, hvordan vi er vores ansvar bevidst.