service_bg

kvalitet og kompetencer

Vores kunder får rette plast til rette pris, fordi vi fokuserer på partnerskab med præcision. Kloge hænder og faglig stolthed er vores drivkraft hele vejen. Det sikrer kundeorienteret rådgivning og agilt samarbejde fra salg til innovation og produktion.

Partnerskab med præcision

Med OTV som leverandør får du en ambitiøs og innovativ partner. Vi spiller ind med vores erfaring og ekspertise, så din virksomhed træffer de rigtige valg om materialer og udformning af plastemner, når I udvikler nye produkter.

Kloge hænder hele vejen

icon_checkmark

Vi sikrer vores kunder den rette plast til rette pris gennem god rådgivning

icon_checkmark

Vi sikrer præcision hele vejen ved at bringe alles kompetencer i spil i et agilt samarbejde. Præcision skaber hurtig svartid, korte leveringstider og levering til aftalt tid

icon_checkmark

Vi hjælper kunderne med at træffe de rette valg, når de udvikler nye produkter

icon_checkmark

Vores medarbejdere er med faglig stolthed og personligt initiativ med til at styrke relationerne internt og eksternt

Rådgivende salg

Hos os får du den rette plast til rette tid. Gennem god dialog og effektiv sparring finder vi sammen frem til den rigtige løsning, der matcher dine krav til produkt, pris og performance.

Plast med præcision

Innovativ produktion

Vores løbende driftsforbedringer kan aflæses i forslag til en mere effektiv fremstilling af eksisterende emner – og dermed resultere i mere attraktive priser. 

Korte og præcise leveringstider

Som kunde ved OTV får du plastemnet til tiden. Vi planlægger og producerer i et agilt og tæt samarbejde mellem salg, design og produktion. Her bringer vi alle kompetencer i spil for at få det bedste resultat. Vores partnerskab med præcision skaber hurtig svartid, korte leveringstider og levering til aftalt tid.

Faglig stolthed

Vores medarbejdere er med faglig stolthed og personligt initiativ med til at styrke relationerne internt og eksternt. Her træffer de kloge hænder beslutningerne hele vejen, og vi arbejder løbende på at udvikle vores salg til at være mere rådgivende og vores produktion til at være endnu mere innovativ.