service_bg

SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING

Fræsning og drejning udføres på avancerede bearbejdningscentre.

Bearbejdning med præcision

Bearbejdningen af teknisk plast udføres på vores topmoderne maskinpark i Vejen. Den mangeårige erfaring og vores dygtige, faglærte medarbejdere sikrer konkurrencedygtige priser og en ensartet høj kvalitet.

Vores innovative tilgang er grundlæggende. Automation og kvalitet vægtes højt, hvilket ses på vores avancerede CNC-styrede bearbejdningscentre, som løbende opgraderes. Maskinparken fremstår således som en af de mest moderne til bearbejdning af teknisk plast.

Anvendelse

Spåntagende bearbejdning af plast spænder bredt.
Fra fremstilling af komplekse emner ved fræsning og drejning, til opskæring af plader og afkortning af stænger. Design og krav til plastemnet er bestemmende for valget af maskintype. 

Fordele ved spåntagende bearbejdning

icon_checkmark

Hurtig bearbejdning med præcision

icon_checkmark

Økonomisk bearbejdningsmetode for mindre serier

icon_checkmark

Tillader meget fine tolerencer

icon_checkmark

Fremstilling af komplekse plastemner

Bearbejdningstyper

Vi råder over mange forskelligartede bearbejdningscentre. Her ser du et eksempel på henholdsvis en drejebænk og en fræser i vores maskinpark. 

Drejebænk

Vi råder over mange avancerede bearbejdningscentre, som bl.a. denne 5-akslede kombinerede drejebænk og fræser fra MAZAK. 

 

Fræsere

Blandt vores moderne fræsercenter finder du fræsere fra både MAZAK, MAKA, CMS og Chiron. De bearbejder alt fra simple til komplekse emner og betjenes af vores fagligt dygtige industriteknikere. 

Plasteksperter

283A4523_sh

Vi rådgiver og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bearbejdningsmetode og plasttype til dit næste emne.